keyboard_arrow_up

Larome | Partner

Larome parfemi na točenje
Veleprodaja / Maloprodaja

Ako imate u planu da započnete posao otvaranjem parfimerije ili već imate radnju i želite da dodate naše "Larome" parfeme na točenje u svojoj radnji,spremni smo za saradnju sa Vama.

Koncept prodavnice kompanije „Larome“ nudi sve proizvode kompanije „Larome“ na jednoj prodajnoj lokaciji, koristeći prednosti poslovnog modela i podrške brenda koji nudimo.

Koncept prodavnice kompanije „Larome“ nudi odličnu poslovnu priliku velike rentabilnosti.

Poslovni model zahteva relativno malo početno finansiranje i kratkoročni povraćaj investicije. Pristupačni, ali visoko kvalitetni proizvodi jednog brenda pokrivaju različite ciljne grupe sa različitim potrebama.

Ovaj koncept je pogodan za razne lokacije kao što su tržni centri, lokalne prodavnice, pešačke zone sa prodavnicama, glavne tržne ulice i slično.

done

Prodavnica

Izaborom koncepta Shop on Shop Larome nudi svojim partnerima jednostavan ugovor, direktan pristup na profitabilni poslovni model, fleksibilne stope, profesionalni promotivni materijal.

live_help

Pomoć

Svakoga trenutka pruža vam pomoć, daje savete pri otvaranju lokala, dizajn i vrši obuku i upoznavanje klijenata sa celokupnim programom Larome.